Home  >   Optimaliseer uw voetbalveld met ledverlichting van Oostendorp
Optimaliseer uw voetbalveld met ledverlichting van Oostendorp
Optimaliseer uw voetbalveld met ledverlichting van Oostendorp

Optimaliseer uw voetbalveld met ledverlichting van Oostendorp

Kalender dinsdag 28 februari
Waarom uw sportveld voorzien van ledverlichting? De besparing op energie én onderhoudskosten zijn de grootste voordelen. Schakel Oostendorp België in als uw betrouwbare en ervaren partner in het plannen, plaatsen en opvolgen van ledverlichting rondom uw sportveld.
3628
 
VOORDELEN VAN EEN SPORTVELD MET LEDVERLICHTING

Naast de besparing op energie en onderhoudskosten heeft ledverlichting nog een paar andere positieve kenmerken:

  • Ledverlichting is energiezuiniger dan gangbare verlichtingssystemen.
  • Ledverlichting levert een hogere helderheid.
  • Ledverlichting kan direct achter elkaar in- en uitgeschakeld worden.
  • Ledverlichting heeft meer branduren dan de armaturen in standaard verlichting.
  • Led-armaturen kennen een zeer snelle opstartfase.
  • Ledverlichting vereist geen cooling down time.
  • Ledverlichting geeft minder CO2-uitstoot en is minder milieuvervuilend.
  • Er kunnen besparingen gerealiseerd worden van 50% t.o.v. conventionele verlichting door dimfuncties.

Uit deze punten kunnen twee belangrijke conclusies getrokken worden. Ten eerste realiseert u een besparing op energie-verbruik, dit wist u al, maar ten tweede realiseert u ook een besparing op onderhoudskosten. Aangezien licht afkomstig van ledverlichting op uw sportveld meer branduren en een hogere halfwaardetijd leveren, zullen ze ook minder vaak stuk gaan. Dit zorgt voor minder storingen en spoedstoringen en hierdoor minder periodiek onderhoud. Minder onderhoud en minder kosten resulteert op de lange termijn op een flinke besparing op de onderhoudskosten. Ledverlichting heeft een aanzienlijk minder rendementsverlies in de loop van de tijd. Men verwacht dat ledverlichting van hoge kwaliteit op 20 jaar een aantal procenten verliest. Een conventionele lamp daarentegen verliest reeds na 5 jaar 40% van diens rendement. Ledverlichting rond uw sportveld plaatsen mag dus gelden als een goed idee!

 

Welke lichtinstallatie moet u kiezen ?

Bij een nieuwe installatie kiest u het beste voor een verlichting met 6 masten. Dit zorgt voor een ideale egale verlichting en het minste lichthinder voor de omgeving.

Maar er zijn reeds vele sportvelden verlicht met conventionele verlichting. Hier kunnen we ook goede oplossingen voor vinden met een maximaal behoud van de bestaande installatie.Er dient niet noodzakelijk te worden overgegaan tot vernieuwing van kabels en/of masten.

Neem gerust met ons contact op, zodat we een lichtstudie op de werkelijke situatie kunnen uitwerken.

 
UW SYSTEEM IN GOEDE HANDEN

Op gezette tijden onderhoud plegen op sportveldverlichting en andere verlichtingsinstallaties wordt vaak vergeten, maar is absoluut essentieel. Ook in weer en wind staan de lichtmasten voor sportveldverlichting immers op en rond de sportvelden. Deze sportveldverlichting moet onderhouden en soms zelfs vervangen worden. Daarvoor kan u altijd een beroep doen op Oostendorp.

VERLIES HET ONDERHOUD VAN UW SPORTVELDVERLICHTING NIET UIT HET OOG

Zolang de lichtfunctie werkt is de aandacht voor de kostbare installatie meestal minimaal. Wanneer er iets hapert zijn de gegevens vaak niet meer te vinden en blijven vele vragen over, die pas na veel zoeken en kostbare reparatie-uren worden opgelost. Voor bedragen van ca. 0,5% van de aanlegkosten wordt het onderhoud van de sportveldverlichting door een team van deskundigen van Oostendorp België overgenomen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, maar blijft u het onderhoud van uw verlichtingsinstallaties goed in het oog houden. Ook wanneer u uw sportveldverlichting moet vervangen, staat Oostendorp België voor u klaar.

HULP MET UW VERLICHTING OP ELK VLAK

Naast het installeren van uw sportveldverlichtingsinstallaties voorziet Oostendorp België ook in het onderhoud en de service ervan. Als u bij ons een servicecontract afsluit, voeren wij 1 maal per jaar preventief onderhoud aan uw verlichtingsinstallaties uit. Zo verhelpen wij storingen en in het geval deze zich toch nog onverhoopt voordoen, kunt u ons altijd bereiken om advies in te winnen. Zowel op technisch als op ICT-gebied.

 

SCHAKEL ONS IN VOOR DE PLAATSING en het onderhoud VAN UW VERLICHTING

Oostendorp België geldt als de specialist in het plaatsen van ledverlichting aan uw voetbalveld, maar ook het onderhoud van uw verlichtingsinstallaties, zelfs uw sportveldverlichting vervangen, is bij ons in veilige handen. Bekijk zeker eens onze realisaties en contacteer ons op het nummer 0032(0)36852799 of via e-mailadres info@sportveldverlichting.be wanneer u met ons in zee wil gaan. Ons kantoor is gevestigd aan de Belcrowlaan 14 Unit 6, 2100 Deurne.

 

Deel dit artikel op social media
Oostendorp België
Oostendorp België
Deurne (België)
Ontdek Oostendorp België

Gerelateerde artikelen