Home  >   Voetbalbedrijven  >   Oostendorp België

Oostendorp België

Stadion & Accommodatie
Verlichting
Over Oostendorp België

TOONAANGEVEND IN SPORTVELDVERLICHTING

Oostendorp België is ISO 9001 gecertificeerd, al meer dan 45 jaar toonaangevend specialist in de aanleg en onderhoud van sportveldverlichting én is de nummer één in het leveren, installeren en onderhouden van sportveldverlichting in België.

SPORTVELDVERLICHTING IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Het aanleggen van deze installatie stelt bijzondere eisen aan een bedrijf. Vele facetten van elektrotechnische, bouwkundige, lichttechnische en sporttechnische aard moeten worden samengebracht in een goed, efficiënt en uitgekiend ontwerp. Bij een levensduur van tientallen jaren dient een hoogwaardige materiaalkeuze uiteraard te voorzien in lage onderhoudskosten bij een hoog rendement. Hier zijn wij dan ook erg bedreven en ervaren in. Oostendorp België levert namelijk al jarenlang sportveldverlichting voor atletiek, golf, handbal, hockey, korfbal, rugby,softbal, tennis, luchthal en voetbal. Voor amateur- en recreatie doeleinden alsmede voor verenigingen actief op het hoogste niveau. U kan ons daarnaast ook aanspreken voor het plaatsen van ledverlichting en lichtmasten. Werp zeker ook eens een blik op onze realisaties.

1647328704897

CONTACTEER ONS VOOR HET VERLICHTEN VAN UW SPORTTERREINEN

Wil u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw sportveldverlichting, of wil u de samenwerking aangaan? Bel ons dan op het nummer 0032(0)36852799 of stuur een e-mail naar info@sportveldverlichting.be  Ons kantoor is gelegen aan de Belcrowlaan 14, Unit 6 in Deurne (nabij Antwerpen).

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie?

Contact Voetbal: Patrick Boydens: 0475/910753

Clubreferenties: Union SG, FC Gestel, Esperanza Pelt, Hoogstraten VV

Fotogallerij