Home  >   Missie

Missie

VoetbalXprt is hét toonaangevende online vakblad voor de voetbalwereld, een wereld die – letterlijk en figuurlijk – steeds in beweging is.  

Talloze bedrijven hebben zich gespecialiseerd in toepassingen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met de populairste sport op aarde. Hoe groter en meer geprofessionaliseerd een bedrijfstak is, hoe sterker de behoefte aan informatie. Door middel van kwalitatieve publicaties willen we bedrijven en de voetbalwereld matchen, dichter bij elkaar brengen, en daardoor kennis delen met als uiteindelijke doel het voetbal naar een hoger niveau te tillen. 

Voetbalclubs, hun beleidsmakers en medewerkers (van technische staf tot greenkeeper) maar ook spelers en fans vinden op onze website  niet enkel de laatste innovatieve trends, maar ook kennis in de vorm van publicaties van studies, reglementering, beleidstips enzoverder. Bovendien is de uitgebreide bedrijvengids een handige tool om snel een gepaste leverancier te vinden.  Het is nu tijd om te scoren. We kijken vooruit. Hoe zien we onze club in 2030? Welke innovaties mogen we verwachten? Hoe kunnen we kostenefficiënt werken? Welke nieuwe inzichten hebben we in petto voor onze spelers? Hoe kunnen we onze fans inspireren? Hoe kunnen we onze ecologische impact beperken?

Ons platform biedt bedrijven de mogelijkheid om producten en/of diensten rechtstreeks te introduceren bij voetbalclubs door middel van nieuwsberichten, publireportages of een opname in onze bedrijvengids. Heeft u interesse in de commerciële mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Heeft u tips voor onze redactie? Contacteer ons dan hier.

Missie
Together for one goal... a better football future