Home  >   Adverteren

Adverteren

We adviseren u graag persoonlijk:
T: +32(0)11 52 07 00
G: +32(0)478 35 49 33
of mail info@voetbalxprt.com

VoetbalXprt is hét vakblad voor de voetbalbranche en hierdoor uitermate geschikt voor bedrijven- of evenementen om gericht hun doelgroep te bereiken.

Dit kan op 3 manieren:

Reclamebanners

Wil u met uw bedrijf of event zichtbaar zijn op alle nieuwsgerelateerde paginas? Dan zijn reclamebanners de ideale oplossing.

U kiest uit 3 formaten Panna (295 x 120), Pitch (295 x 205) of Pro (295 x 365) en heeft daarbij keuze uit verschillende looptijden van 3, 6, 12 of 24 maanden.

De banner bestaat uit een door uzelf aangeleverd bestand in jpg of gif, en is voorzien van een doorklik link naar uw website of bedrijfspagina op onze website. Animaties zijn toegestaan. Wenst u uw banner door ons te laten ontwerpen? Houd dan rekening met een aanmaakkost van 49€ voor een statische banner (één beeld) of 79€ voor een geanimeerde banner.

Bedrijvengids

VoetbalXprt biedt de mogelijkheid uw bedrijf op te nemen in dé bedrijvengids voor de voetbalbranche.

Een gratis publicatie bestaat uit een eenvoudige naamsvermelding in de bedrijfsgids.

Kiest u voor een Score, Vista of Xprt pakket, dan krijgt u een eigen unieke bedrijfspagina met tal van opties om uw bedrijf in de kijker te zetten.

Premium partner
Gratis Score Vista Xprt
Eigen bedrijfspagina
Naam
Logo
Stad
Adres
Telefoon & email
Hoofdcategorie
Subcategorie 1 3 5 onbeperkt
Website statisch aanklikbaar aanklikbaar
Google Maps
Social Icons
Weergave berichten *
Clubreferenties
Bedrijfsintro + video
Fotogallerij
6 Maanden PANNA banner
* Berichten worden gelinkt
aan uw bedrijfspagina
Prijzen op aanvraag

Publireportage

Heeft u een product dat u graag wil introduceren in de voetbalwereld, of wil u uw bedrijf uitgebreid voorstellen door middel van een publireportage? VoetbalXprt is hét ideale platform om uw klanten rechtstreeks te benaderen.

U heeft de keuze uit een publireportage waarbij u zelf alle content (foto, beeld, youtube videos) aanlevert, of een volledig door VoetbalXprt gedirigeerde reportage waarbij uw bedrijf bezoek krijgt van zowel een professioneel interviewer/auteur als een fotograaf. Optioneel kan er ook een videoreportage gemaakt worden.