Home  >   Voetbalbedrijven  >   Domo® Sports Grass

Domo® Sports Grass

Domo® Sports Grass
www.domosportsgrass.com
Industriepark West 43
9100 Sint-Niklaas
België
Sportveldbeheer
Hybridegras
Kunstgras
Natuurgras
Drainage
Veldbehandeling
Over Domo® Sports Grass

Al meer dan 30 jaar produceert Domo® Sports Grass kwaliteitsvol kunstgras voor sporttoepassingen. In die tijd heeft het bedrijf zich kunnen ontwikkelen van kunstgrasproducent tot dé expert in het ontwikkelen en installeren van complete kunstgras- en hybridesystemen inclusief grasveld, onderbouw en drainage, installatie, invulsystemen, onderhoud en recyclingmogelijkheden.

Ecologie en duurzaamheid

We bieden innovatieve kunstgrasproducten aan die volledig kunnen worden verwerkt in een closed loop recyclageproces.
Tevens werken we ook aan de ontwikkeling van ecologische infill samengesteld uit 100% natuurlijk materiaal:

  • 2011: lancering Domo® Naturafill
  • 2021: lancering Domo® Terraefill

Bovendien zijn wij één van de stichtende partners van GBN-Artificial Grass Recycling. Een bedrijf in Nederland dat zich bezighoudt met het circulair verwerken van kunstgrassystemen. Zo zijn wij in staat om een hoogwaardige recycling van oud kunstgras te garanderen.

Eén van onze doelstellingen vandaag is niet alleen het milieu beschermen. We willen het ook actief verbeteren! Sinds kort integreren wij het innovatieve Pureti product in onze kunstgrassportvelden. Hierdoor kunnen we een duurzame, gezonde en ecologische sportomgeving creëren.

FIFA Preferred provider

Een andere belangrijke pijler bij Domo® Sports Grass is kwaliteit. Om deze te blijven kunnen garanderen werken we samen met verschillende universiteiten en laboratoria die erkend zijn door overheden en sportautoriteiten, waaronder FIFA. Domo® Sports Grass is door FIFA erkend als Preferred Provider, een wereldwijde titel dat maar voor enkele kunstgrasproducenten is weggelegd.

DSG accreditatie

Hybridegras

Natuurgras wordt gekozen voor zijn uitzicht, gevoel en speelcomfort, maar het nadeel is dat natuurgrasvelden maar een korte levensduur kennen. Een kunstgrasveld daarentegen is veel duurzamer, zorgt voor een betere veerkracht en is perfect geëgaliseerd. De bal stuitert niet hoger, noch rolt hij sneller of trager. Maar wat ontbreekt is de authentieke ervaring van het spelen op echt gras.

Moeilijke keuze...Gelukkig hoef je bij Domo® Sports Grass niet te kiezen, je kiest gewoon voor beide! De combinatie van natuurgras met één van onze hybridesystemen zorgt voor een unieke match: de duurzaamheid van kunstgras en het gevoel en speelcomfort van natuurgras.

 Ontdek meer op onze website www.domosportsgrass.com  

Contact voetbal: Voor België: Jean Willems: +32(0)477396118. Voor Nederland: Bas Reinds: +31(0)683177768

Clubreferenties : STVV, Crusaders FC, Bournemouth, FC Blau-weis Friesdorf, RSC Anderlecht, K.S.V Fortissimo, VV Kolping Boys

Fotogallerij