Home  >   Kevin De Bruyne investeert in Sports & Leisure Group
Kevin De Bruyne investeert in Sports & Leisure Group
Kevin De Bruyne investeert in Sports & Leisure Group

Kevin De Bruyne investeert in Sports & Leisure Group

Kalender dinsdag 8 maart
Sports & Leisure Group, een in België gevestigde producent van duurzame kunstgrassen, is verheugd te kunnen aankondigen dat Kevin De Bruyne, voetballer van Manchester City en het nationale elftal van België, een aandeelhouder is geworden van de onderneming.

Het kunstgras van SLG wordt wereldwijd gebruikt op voetbalvelden, maar ook voor andere sportdisciplines en wordt erkend door tal van internationale professionele sportorganisaties, zoals FIFA(voetbal), ITF (tennis) en FIH (hockey).
SLG blijft als kunstgrasproducent verantwoordelijk om zorg te dragen voor recyclage van haar producten  na het einde van de levensduur van de kunstgrasvelden.

Binnen SLG wordt dan ook actief gewerkt aan het ontwikkelen van meer milieuvriendelijke en duurzame oplossingen en het circulair maken van kunstgras. Recent heeft SLG de Ecovadis Gold Rating toegekend gekregen, een mooie erkenning van de sterke focus  op duurzaamheid.

 

Ik zie grote kansen voor de kunstgrassector, zeker in de sportsector, en ik ben blij dat ik zo'n succesvol en groeiend Belgisch bedrijf kan ondersteunen. De focus op duurzaamheid is bijzonder belangrijk voor mij, en ik ben zeer verheugd SLG te kunnen helpen in haar inspanningen om duurzame kunstgrassystemen te ontwikkelen.

Kevin De Bruyne

 

We zijn zeer opgetogen en vereerd dat onze landgenoot en één van de beste voetballers ter wereld, Kevin De Bruyne, heeft geïnvesteerd in SLG, een wereldspeler op het gebied van kunstgrassystemen met hoofdzetel in België. We kijken uit naar onze samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Kevin een grote bijdrage kan leveren aan de verdere groei van onze gerenommeerde sportmerken.

John Penninck, CEO Sports & Leisure Group
Deel dit artikel op social media
Domo® Sports Grass
Domo® Sports Grass
Sint-Niklaas (België)
Ontdek Domo® Sports Grass

Gerelateerde artikelen