Home  >   Webinar milieuvriendelijk beheer van grassportvelden
Webinar milieuvriendelijk beheer van grassportvelden
Webinar milieuvriendelijk beheer van grassportvelden

Webinar milieuvriendelijk beheer van grassportvelden

Kalender vrijdag 30 april
Sportvelden onderhouden wordt steeds vaker een taak van de voetbalclub. Doe je dit samen met de gemeente, de lokale groenaannemer, of sta je er alleen voor? En hoe organiseer je het onderhoud en beheer zo efficiënt, effectief én milieuvriendelijk mogelijk? Om club hiermee te helpen organiseren NOC*NSF en de Nederlandse bonden op maandag 17 mei een webinar over het nut en de noodzaak van samenwerking bij milieuvriendelijk onderhoud en het beheer van natuurgras sportvelden.

We krijgen steeds meer te maken met wet- en regelgeving rondom milieuvriendelijk veldbeheer, denk aan het verbod op gewasbeschermingsmiddelen,  en met veranderende klimatologische omstandigheden. Ook dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Daarom organiseren NOC*NSF en de bonden maandagavond 17 mei een live webinar waarin diverse sprekers met elkaar in gesprek gaan over het nut en de noodzaak van samenwerking bij milieuvriendelijk onderhoud en het beheer van natuurgras sportvelden. Tijdens het rondetafelgesprek schuiven bestuurders van verenigingen, een gemeente, een onafhankelijk adviseur en een wet- en regelgeving specialist aan.

Het webinar is bedoeld voor de bestuurders en de ‘aanvoerders van vrijwilligers op het gebied van accommodatiezaken’  van sportverenigingen met natuurgras sportvelden. Het is ook interessant voor andere betrokkenen bij het onderhoud en beheer van natuurgras sportvelden, zoals beleidsadviseurs en toezichthouders/coördinatoren van gemeenten, en voor groenaannemers.

Interesse schrijf je dan in op onderstaande link!

INSCHRIJVEN WEBINAR MILIEUVRIENDELIJK SPORTVELDBEHEER

Deel dit artikel op social media
KNVB
KNVB
(Nederland)
Ontdek KNVB

Gerelateerde artikelen