Home  >   Webinar week bij de KNVB over ledenwerving en Voetbal Vlaanderen voor vrouwelijke coaches
Webinar week bij de KNVB over ledenwerving en Voetbal Vlaanderen voor vrouwelijke coaches
Webinar week bij de KNVB over ledenwerving en Voetbal Vlaanderen voor vrouwelijke coaches

Webinar week bij de KNVB over ledenwerving en Voetbal Vlaanderen voor vrouwelijke coaches

Kalender vrijdag 12 maart
Tips & tricks over hoe je de ledenwerving bij jouw club organiseert leer je tijdens de webinar van de KNVB op donderdag 18 maart. Voetbal Vlaanderen ondersteunt dan weer het vrouwenvoetbal met een webinar voor vrouwelijke coaches, en dit op maandag 15 maart. Schrijf je tijdig in, of deel het met je club!
WEBINAR LEDENWERVING DOOR DE KNVB

De instroom van nieuwe leden vormt de basis van elke amateurvereniging. Maar hoe werf je nieuwe leden? En hoe kan de KNVB jouw vereniging hierbij helpen?

Om deze vragen te beantwoorden en hierover in gesprek te gaan organiseert de KNVB op donderdagavond 18 maart een webinar over ledenwerving. Tijdens het webinar worden tips en tricks over ledenwerving gedeeld. Daarnaast geven we meer informatie over hoe je als vereniging een gaaf Oranjefestival voor je huidige leden en hopelijk toekomstige nieuwe leden kan organiseren.

Als je het webinar live volgt, heb je uiteraard de mogelijkheid om je vragen via de chat te stellen die we tijdens het webinar zoveel mogelijk meteen beantwoorden en anders na afloop meenemen in de terugkoppeling. Vergroot de instroom van leden bij jouw club en meld je aan!

Meer info op de website van de KNVB.

Meld je hier aan: https://knvb.webinargeek.com/aan-de-slag-met-ledenwerving

 

WEBINAR VROUWELIJKE COACHES VOETBAL VLAANDEREN

Voetbal Vlaanderen wil, samen met KBVB en ACFF, het vrouwenvoetbal verder promoten en ondersteunen. Want niet alleen op het veld, maar ook naast het veld spelen vrouwen een cruciale rol. Vanuit trainersopleidingen dragen we een belangrijk steentje bij en willen we het aantal vrouwelijke trainers verhogen. We willen hen ook meer betrekken in onze kwalitatieve opleidingen. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig. In deze webinar bekijken we mogelijkheden en uitdagingen maar willen we zélf ook weten hoe we jullie, vrouwelijke coaches, beter kunnen helpen. Ben jij een vrouwelijke coach, of wil jij coach worden? Sluit dan zeker aan bij deze webinar die zal doorgaan op maandag 15 maart vanaf 20u.

Meer info op de website van Voetbal Vlaanderen.

Inschrijven kan op deze link 

Deel dit artikel op social media
Voetbal Vlaanderen
Voetbal Vlaanderen
Sint Martens-Latem (België)
Ontdek Voetbal Vlaanderen
KNVB
KNVB
(Nederland)
Ontdek KNVB

Gerelateerde artikelen