Home  >   Verplaats ieder type doel moeiteloos met de Doelheffer van Solidafix
Verplaats ieder type doel moeiteloos met de Doelheffer van Solidafix
Verplaats ieder type doel moeiteloos met de Doelheffer van Solidafix

Verplaats ieder type doel moeiteloos met de Doelheffer van Solidafix

Kalender woensdag 29 mei
Onlangs heeft Solidafix de Doelheffer op de markt gebracht. Het middel om ieder type doel snel een moeiteloos over een sportpark te verplaatsen. Iedere speler, trainer, coach, materiaalman of vrijwilliger kent het probleem. Tijdens de training worden er diverse doelen op het veld gezet. Vaak moeten deze ver weg worden gehaald.

Het zijn zware doelen welke moeilijk te verplaatsen zijn. Het gesleep over de mat vervormt het doel en misschien wel erger, het beschadigd ook de (kunst)grasmat.

Met de Doelheffer van Solidafix is dit verleden tijd. Het doel wordt eenvoudig van de grond getild en is met behulp van de Dolly moeiteloos te verplaatsen. De Doelheffer is, wanneer nodig, volledig demontabel en past op ieder type doel.

 

 

KLEMSYSTEMEN voor kunstgras

Het SolidaFix klemsysteem is een klemsysteem speciaal ontwikkeld voor de kunstgrasmarkt. De klemsystemen van SolidaFix kunnen worden toegepast bij zowel hockey als korfbal en voetbalvelden. Het systeem onderscheidt zichzelf door de eenvoudige montage en de ruime toepasbaarheid. De profielen van het klemsysteem zijn volledig uit aluminium vervaardigd wat een lange levensduur garandeert.

Het aluminium profiel wordt geplaatst op de opsluitband die doorgaans enkel gebruikt wordt voor de opsluiting van de sportconstructie. Doordat er gebruik wordt gemaakt van reeds benodigde materialen kan de installatie eenvoudig worden verricht.
 
De kunstgrasmatten kunnen op twee manier worden opgesloten in het klemsysteem. Doormiddel van een nylon touw kan de mat worden gefixeerd in het profiel. Hierbij wordt de mat dubbel in het profiel gevouwen. Een bijkomend voordeel van dit systeem is de eenvoud waarmee de mat kan worden losgehaald voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden.

122126

 

Er is ook een klemstrip van gerecycled kunstgras geïntroduceerd waarmee de kunstgrasvelden in hetzelfde aluminium profiel van een fixatie kunnen worden voorzien. De gerecyclede strip is een duurzame oplossing waarbij “afval” van een oud veld kan bijdragen aan de fixatie van een nieuw veld. De gerecycled strip sluit strak af op de mat waardoor er geen vuil in de rand van het veld kan ophopen.

Doordat de productie van de SolidaFix klemsystemen volledig in eigen huis wordt uitgevoerd kan er snel geschakeld worden. Dit houdt in dat er korte levertijden kunnen worden gegarandeerd en dat er voor ieder veld een passend klemsysteem kan worden geleverd. Door maatwerk systemen te leveren kan het SolidaFix klemsysteem worden toegepast bij bestaande uitzonderlijke sportconstructies zonder dat de gehele constructie moet worden verbouwd.

 

KANTPLANKEN

Voetbalclubs trachten de verspreiding van kurk en rubbergranulaat van Infill kunstgrasvelden te voorkomen en dit op twee manieren.  Het voorkomen van de verspreiding met een systeem om de Infill binnen het veld te houden en ten tweede het opruimen van Infill dat buiten het sportveld terecht is gekomen. Met een goede kantplank die ervoor zorgt dat de Infill korrel niet buiten het voetbalveld raakt hoeft er ook niet te worden opgeruimd. Dit werkt bovendien ook kostenbesparend doordat er minder infill hoeft te worden bijgevuld. Hiervoor heeft SolidaFix twee systemen ontwikkelt. Een stalen gegalvaniseerde kantplank en een aluminium kantplank. Ieder type heeft zijn eigen onderscheidende sterke punten.

Deel dit artikel op social media
Solidafix
Solidafix
Vinkel (Nederland)
Ontdek Solidafix

Gerelateerde artikelen