Home  >   Scoor nu met Footline!
Scoor nu met Footline!
Scoor nu met Footline!

Scoor nu met Footline!

Kalender donderdag 15 februari
Footline ontstond in 2012 uit een grenzeloze passie voor voetbal op een perfecte grasmat. Wat begon met één kwalitatieve belijningsverf voor voetbalvelden groeide uit tot een totaalaanbod voor voetbalclubs en sportverenigingen in België.

Footline is een one-stop shop en wij zorgen voor de volledige uitrusting van elke voetbal- en sportclub. Dit zowel voor het amateur als het professioneel niveau.

VoetbalXprt footline_select

Footline is exclusief hoofdverdeler voor de kwalitatieve sportveldbelijningsverven, producten en belijningstoestellen van Pitchmark. Wij staan garant voor een uitstekende  service en vlotte leveringen door onze eigen mensen. Hierdoor mogen wij talloze voetbalclubs, verenigingen en sportdiensten tot onze trouwe klanten rekenen.  

In ons gamma bieden wij ook de ballen en trainingsmaterialen van Select aan. Ook aluminium voetbaldoelen, anti vandalisme doelen, dug-outs met banken en /of zitjes, doelnetten in alle afmetingen en kleuren, alsook beregeningstoestellen en verzorgingsproducten.

VoetbalXprt dribbeldoel

Je vindt het allemaal in onze webshop www.footline.be

Door onze jarenlange ervaring ondersteunen en helpen we graag jullie greenkeepers, personeel en vrijwilligers met het juiste materiaal en service.

Onze burelen en magazijn zijn gevestigd te Willebroek. Door onze centrale ligging en optimale voorraden kunnen we onze klanten snel bedienen en uitleveren.

Ons team bestaande uit vijf medewerkers staat altijd paraat met professioneel advies en het scoren laten wij aan de voetballers over!

Het Footline team

 

 

 

 

Deel dit artikel op social media
Footline
Footline
Willebroek (België)
Ontdek Footline

Gerelateerde artikelen