Home  >   Scoor nu met een promotie van Footline
Scoor nu met een promotie van Footline
Scoor nu met een promotie van Footline

Scoor nu met een promotie van Footline

Kalender woensdag 5 april
Het voetbalseizoen nadert stilaan de beslissende periode van de competitie. Een periode waarin je nu al geweldige koopjes kan doen met het oog op het nieuwe seizoen. Footline heeft alvast een mooie aanbieding op Junior doelen en dug-outs.
Junior voetbaldoel TPW 580
 
Omschrijving

Onze jeugd voetbaldoelen zijn volledig gelast en geschikt voor iedere voetballer op elk niveau. We gebruiken speciale aluminium profielen die verstevigd zijn om doorbuiging te voorkomen. Het hele frame bestaat uit hetzelfde doelprofiel om een stevig geheel te krijgen. (Geen montage nodig!)

Aan de achterzijde is er een glijgoot om het net weg te werken. Om extra veiligheid te garanderen, zijn er vlakke nethaken inbegrepen. (Geen uitstekende delen!) Deze voetbaldoelen zijn stapelbaar en voorzien van afwateringsgaten.

tpw580_8-1-100x100

Met uitzondering van de TPW380 zijn deze voetbaldoelen voorzien van draagbeugels om ze makkelijk te kunnen verplaatsen.Er zijn verschillende transportsystemen zoals een gelast systeem aan de zijkant (WS) of achterkant (WB).

tpw580_7-1-100x100

Je kan ook kiezen voor een doel met geïntegreerd gewicht (G) in het grondkader om het kantelen tegen te gaan. Er is dan steeds een gelast transportsysteem voorzien.

Al onze voetbaldoelen voldoen aan de eisen en afmetingen van de FIFA, de KBVB en de KNVB.

aanbieding
 
   nu  639,99 (Excl. btw)  :  20% KORTING

PROMOTIE : JUNIOR Voetbaldoelen: 5,00 m x 2,00 m x 1,70 m , 80 / 83 profiel, 40 kg Aluminium voetbaldoel met volledig gelaste hoeken D model . Nylon nethaken inclusief. Profielen met geïntegreerde gleuf voor nylon nethaken en zijn voorzien van draagbeugels.

Voldoen aan de eisen van de KBVB.

TRANSPORT( in Belgïe )en NET INBEGREPEN

Grondverankering is aanbevolen.

Hoeveelheidskorting vanaf vier doelen – Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

TPW580_WS-1

 

DUG-OUT 300 Deluxe

Omschrijving

Onze dug-outs bestaan uit aluminium profielen die we lassen tot een stevig geheel. De zij- en achterkanten worden afgewerkt met slagvaste en UV-bestendige polycarbonaat. Aan de achterzijde is een opening voorzien voor de luchtcirculatie.

Bij de vaste modellen zijn er verankeringspunten voorzien aan de zijkanten en onder de bank. Er zijn meerdere mogelijkheden om deze dug-outs te verankeren. 

De verplaatsbare dug-outs zijn voorzien van zwenkwielen met rem zodat ze vastgezet kunnen worden. Je kan ze gebruiken op elk terrein. Bij deze producten kunnen we zijsteunen voorzien voor extra stabiliteit.

De bank en de rugleuning bestaan uit houtcomposiet. Deze planken zien eruit als hardhout en worden zo gemonteerd dat geen bevestigingen zichtbaar zijn.

Optioneel kan het frame in iedere RAL-kleur gepoedercoat worden en kan je kiezen voor getint polycarbonaat.

Aanbieding

   NU    1 799,99 (Excl. btw)

 Aluminium DUG-OUT. Recht model met Bank en Rugsteun : 110 kg  3,00 x 2,00 x 1,00 -1,00 m voor 5/6 personen 

LEVERING/transport  INBEGREPEN ( in Belgïe )

 

DO300-5-2-600x375

 

 

Deel dit artikel op social media
Footline
Footline
Willebroek (België)
Ontdek Footline

Gerelateerde artikelen