Home  >   Amosport wordt exclusieve verdeler van doelen met FIFA certificaat
Schäper – FIFA Quality gecertificeerde doelen
Schäper – FIFA Quality gecertificeerde doelen

Amosport wordt exclusieve verdeler van doelen met FIFA certificaat

Kalender vrijdag 10 juni
De seniordoelen van AmoSport werden met succes getest door de Fédération Internationale de Football Association (FIFA) en ontvingen uiteindelijk hun FIFA Quality-certificering. Eind 2019 werd er gestart met het certificeringsproces. Als eerste bedrijf in Duitsland, zelfs in de Europese Unie, biedt onze leverancier sinds januari 2022 FIFA Quality gecertificeerde voetbaldoelen aan en Amosport zal deze als exclusieve verdeler gaan verkopen op de Belgische markt.

 

Amo1

FIFA-kwaliteitsprogramma

Zowel de seniordoelen met trekstangen (Type 1) als onze grote velddoelen met netstangen (Type 2) voldoen aan de strenge criteria van het FIFA Quality Program en daarmee ook van de andere voetbalbonden ter wereld.

Het doel van het FIFA-kwaliteitsprogramma is het handhaven van een vooraf bepaald kwaliteitsniveau. Zowel in de producten zelf als in het productieproces en de inkoop.

Dit is gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen over de behoeften van voetballers en op de optimale omstandigheden op het gebied van veiligheid, prestatie, duurzaamheid en kwaliteit van de producten.

Zo stonden bij de uitgebreide tests niet alleen de kwalitatieve eigenschappen van de doelen op de voorgrond. Ook de werkomgeving, de omgang met medewerkers en het naleven van werkprocessen (WFSGI Pledge / ISO9001) waren belangrijke factoren. Ook in de toekomst behoudt de FIFA zich het recht voor om de gecertificeerde producten (ook zonder voorafgaande verwittiging)  grondig te inspecteren.

Na meer dan een jaar zijn alle tests met succes afgerond, zodat onze twee types velddoelen nu als "FIFA Quality certified" kunnen worden omschreven en dienovereenkomstig kunnen worden gepromoot.

Als een van de meest traditionele fabrikanten van voetbaldoelen in Duitsland is onze leverancier er opnieuw in geslaagd een nieuwe standaard te zetten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Kwaliteit uit Duitsland - FIFA Quality gecertificeerd.

EXCLUSIEVE VERDELER VAN UNIEKe doelen IN BELGIË

Verder zijn de doelen voorzien van een ingefreesde netbevestiging, zonder nethaken. Hierdoor lopen de spelers geen gevaar voor blesurres en kan het net op wedstrijddag bovendien eenvoudiger geplaatst worden. Het bodemraam ten slotte is verzonken onder het grasveld, waardoor er hier ook geen letselgevaar meer is voor keepers en spelers. Optisch lijkt het alsof het net uit het gras komt.

Het bodemraam ten slotte is verzonken onder het grasveld, waardoor er hier ook geen letselgevaar meer is voor keepers en spelers.

 

De combinatie van beiden geeft de meest professionele opstelling, zoals in verschillende Europese stadions (de Allianz Arena van Bayern München en andere Europese clubs (VFB Stuttgart, FC Augsburg, Ajax, PSV,…) .

Technische beschrijving van de doelen:   Professioneel volledig gelast aluminium voetbaldoel , met spanstangen voor vrije netophanging ( kooimodel ). Afmetingen volgens FIFA en KBVB.   Het doelframe (100 x 120 mm), met een wanddikte van 2,5 mm, is met onze ingefreesde netophanging of geïntegreerde Sam nethaken gemonteerd. Met doelhoeken ( met interne hoekversterkingen ) aangelast aan de dwarslat met stekverbindingen dewelke een hoge stabiliteit garanderen.   Doel met ingefreesde netbevestiging kan optioneel worden voorzien van een anti-diefstal / netborging profiel dat in de doelpaal / dwarslat kan worden geplaatst.Met maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste aluminium onderdelen!  TÜV getest en met TÜV certificaat volgens DIN 748 en Fifa-gecertificeerd.

amo_gent_04-constrained

 

Deel dit artikel op social media
Amo Sport
Amo Sport
Zottegem (België)
Ontdek Amo Sport

Gerelateerde artikelen