Home  >   Selectline wil met stip de grootste worden in Europa
Selectline wil met stip de grootste worden in Europa
Selectline wil met stip de grootste worden in Europa

Selectline wil met stip de grootste worden in Europa

Kalender vrijdag 19 november
Belijningsproducent Selectline levert coatings aan zo'n 30 landen, toch kwam je het merk in Nederland en België niet zo snel tegen. Het bedrijf uit Baarle-Nassau wil zich daarom nadrukkelijker profileren op haar thuismarkt.

Selectline is inmiddels meer dan 30 jaar actief als producent van sportveldbelijning, met West-Europa als grootste afzetmarkt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert de coatings en machines in eigen fabrieken, waar continu gewerkt wordt aan nieuwe producten. Deze producten worden vervolgens via een uitgebreid partnernetwerk geleverd aan clubs en gemeenten. Selectline is in Frankrijk en Luxemburg ook actief als importeur van de Turf Tank One-robotbelijner.

Partners ondersteunen

Het partnernetwerk is kenmerkend voor de manier van werken van Selectline, vertelt Jeroen Vrieselaar. Hij voert als commercial manager het team aan. 'Wij gaan graag partnerships aan met bedrijven die ons merk willen uitbouwen. Daar kiezen we heel bewust voor. Een samenwerking met ons is geen kwestie van producten transporteren en verkopen, maar samen groeien.

Een samenwerking met ons is geen kwestie van producten transporteren en verkopen, maar samen groeien.


Zo ondersteunen wij onze partners echt, bijvoorbeeld met onze accountmanagers die jaarlijks de medewerkers van onze partners trainen en samen met onze partner een marketingplan maken. We hebben een persoonlijke relatie met partners en bezoeken ze meerdere keren per jaar. Dat is ook nodig om de lokale markten te begrijpen. Elk land heeft zijn eigen behoeften op gebied van belijning.'


selectline_article


Grootste van Europa

Sjoerd Broos is internationaal het aanspreekpunt: hij werkt als international accountmanager en is verantwoordelijk voor de export van belijningsproducten. Hij verschijnt ook regelmatig op beurzen in binnen- en buitenland. 'We zijn goed in de opbouw van een duurzaam partnernetwerk', vertelt Vrieselaar.

Wij willen de grootste speler in Europa worden op gebied van belijning, en zijn hard op weg om dat te worden.


'Wij willen de grootste speler in Europa worden op gebied van belijning, en zijn hard op weg om dat te worden. We onderscheiden ons door de kwaliteit van onze producten en de consistentie van die kwaliteit, maar juist ook met de service daaromheen. We trekken echt samen op met partners, wij willen hen laten groeien.'


Nederland en
België

In Nederland en België werkt Selectline samen met haar partners Rofraline, Supaturf, Scheepers Sport en AMO Sport. Voor de Turf Tank One werkt Selectline samen met Milati. In België verkoopt Selectline haar producten ook rechtstreeks aan clubs en gemeenten. Dimitri Daeseleire is als accountmanager verantwoordelijk voor de groei in België. 'Ons doel is om onze partners goed te ondersteunen. Daarnaast willen we onszelf bekender maken als producent van sportveldbelijning en ons aandeel op de Belgische markt uitbreiden', zegt Daeseleire. “Een logische stap aangezien we een Nederlands-Frans bedrijf zijn en België er precies tussenin ligt. We willen ook in België een duurzaam partnernetwerk opbouwen en clubs voorzien van kwaliteitsproducten.”  

Voor een vrijblijvende demo van de witheid en slijtvastheid is Dimitri te bereiken op +32 471 985873 of via de website: www.selectline.team/nl.

Deel dit artikel op social media
Selectline
Selectline
Baarle-Nassau (Nederland)
Ontdek Selectline

Gerelateerde artikelen