Home  >   Scholenactie WK Voetbal
Scholenactie WK Voetbal
Scholenactie WK Voetbal

Scholenactie WK Voetbal

Kalender donderdag 10 november
Op 20 november gaat de wereldbeker voetbal van start en verdedigen de Rode Duivels onze nationale kleuren in Qatar. Met de actie ‘Breng het WK naar je speelplaats’ willen we de WK-sfeer en de totale beleving opnieuw naar jouw speelplaats brengen!
 

We roepen daarom alle scholen op zich te engageren voor deze unieke beleving. De meest originele school zal de laatste groepswedstrijd van de Rode Duivels op een groot scherm op de speelplaats kunnen bekijken.

VV_BANNER+1200x628+PIXELS+FACEBOOK+DUIVELS_WK

Onze Rode Duivels starten hun groepsfase op 23 november en zullen, hopelijk tot in de finale, het beste geven van zichzelf tijdens deze wintereditie van het Wereldkampioenschap.  En wij hopen dat de scholen dit ook doen!

Zo kan je bijvoorbeeld met de hele school een eigen themaweek inlassen, helemaal gewijd aan het WK. Tijdens de les Wereldoriëntatie kunnen verschillende deelnemende landen aan bod komen en bij Wiskunde kan je alle cijfers die je tijdens een voetbalmatch ziet eens onder de loep nemen. Je vindt alvast genoeg ideeën in onze inspiratiebundel!

En wat denk je ervan om de themaweek op vrijdag af te sluiten met een groot WK-tornooi op de speelplaats? Wij voorzien jullie alvast van coole tornooischema’s!

 

WEES CREATIEF!

Maak foto’s en filmpjes van alles wat jullie ondernemen tijdens jullie eigen WK-week en post ze op Facebook en/of Instagram met #WKscholenactie en #brenghetWKnaarjespeelplaats of stuur ze ons op!

Om deel te nemen kan je je school registreren via deze link. De meest originele invullingen maken kans op leuke voetbalpakketten, maar voor de grote hoofdprijs gaan we nog wat verder. De winnende school krijgt een groot scherm op de speelplaats geleverd om zo samen de laatste groepswedstrijd van de Rode Duivels tegen Kroatië met de hele school te kunnen volgen!

Je kan je foto's en filmpjes nog tot 25 november voor 12u insturen!

Deel dit artikel op social media
Voetbal Vlaanderen
Voetbal Vlaanderen
Sint Martens-Latem (België)
Ontdek Voetbal Vlaanderen

Gerelateerde artikelen