Home  >   Driejarige overeenkomst Opteamal - OH Leuven
Driejarige overeenkomst Opteamal - OH Leuven
Driejarige overeenkomst Opteamal - OH Leuven

Driejarige overeenkomst Opteamal - OH Leuven

Kalender donderdag 13 april
De impact van data binnen het voetbal is groot. Dat beseffen ze bij OH Leuven maar al te goed. Daarom sloten ze dan ook een overeenkomst af voor drie jaar met Opteamal.

Sinds 2020 werkt OH Leuven samen met Opteamal om gegevens binnen hun gezondheids- en prestatieafdeling te structureren en te analyseren.

OH Leuven geeft aan verheugd te zijn om samen te werken met zo'n vooruitstrevende organisatie die begrijpt hoe belangrijk het is om gegevens te gebruiken om de prestaties van spelers te verbeteren en het risico op blessures te verminderen.
In een recente video deelden Roel Tambeur en Steven Probst hun ervaringen met het gebruik van Opteamal om gegevens die tijdens trainingen en wedstrijden zijn verzameld, te centraliseren en te interpreteren. Dit heeft OH Leuven in staat gesteld om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en tegelijkertijd de communicatie en samenwerking binnen de club te optimaliseren.
 
Bekijk onderstaande video voor meer informatie over hoe Opteamal OH Leuven helpt zijn gegevens te centraliseren en de prestaties te maximaliseren.

 

 

Driejarige overeenkomst opteamal

Opteamal is een Leuvens bedrijf dat al 15 jaar met optimalisatie van data bezig is voor verschillende grote bedrijven.

OHL1322-024 (2)

Deze expertise gebruiken ze nu om clubs, waaronder OH Leuven, te ondersteunen met data en de toepassing van deze data binnen de verschillende teams. Bij OH Leuven wordt data gebruikt bij de A-ploeg, maar ook bij OH Leuven Women en binnen de hele Banqup Academy. Bram Vanhees, Business Development bij Opteamal, is blij met deze langdurige overeenkomst.

Als bedrijf uit Heverlee zijn we enorm trots op de innovatieve samenwerking met OH Leuven. Met dit nieuwe langetermijn engagement breiden we de samenwerking verder uit en zorgen we voor een stevige Leuvense verankering.

Bram Vanhees, Business Development Opteamal
Deel dit artikel op social media
Opteamal
Opteamal
Heverlee (België)
Ontdek Opteamal

Gerelateerde artikelen