Home  >   Scoor extra inkomsten met 'Scoreboard as a service'
Scoor extra inkomsten met 'Scoreboard as a service'
Scoor extra inkomsten met 'Scoreboard as a service'

Scoor extra inkomsten met 'Scoreboard as a service'

Kalender vrijdag 25 februari
Full colour scoreborden zijn voor elke club een toegevoegde waarde op vlak van beleving en inkomsten, maar vaak een investering die zwaar doorweegt op het budget. Een full colour scorebord van Q-lite is niet alleen een eyecatcher voor bezoekers en adverteerders, ook zijn er enorm veel andere mogelijkheden. Daarom kan de installatie van een LED-scorebord gezien worden als een investering in de toekomst.
Scorebord as a Service, de oplossing voor iedere club

Q-lite maakt het mogelijk dat elke club in België en Nederland full colour scoreborden in het SaaS model kan gebruiken als extra inkomstenbron. Dit wil zeggen dat verenigingen de LED-scoreborden kunnen gebruiken  tegen betaling per maand of kwartaal, waarbij de extra inkomsten gelijk lopen met de uitgaves.

Wanneer een sportclub kiest voor het SaaS-model, zitten er naast de standaard installatie en onderhoud ook extra services, zoals een onderhoudspakket, sponsorondersteuning en een terugverdienmodel inbegrepen in de prijs. Zo is er maximale service en geen risico!


Geen bijkomende onderhouds- of materiaalkosten!

Bij het SaaS model blijft Q-lite eigenaar. Dit heeft grote voordelen voor uw club, wanneer  bijvoorbeeld 3 jaar na aankoop de garantie afloopt en één van de voedingen uitvalt, komt u als club niet voor onverwachte kosten te staan. Bij Q-lite vallen deze kosten volledig onder de garantie, gedurende de hele duur van het SaaS-contract. Omdat Q-lite eigenaar blijft van het scherm en gelooft in de eigen kwaliteit, nemen wij deze risico’s op ons.

SaaS mogelijkheden voor kleinere clubs?

Door de introductie van het SaaS-model, zorgen we ervoor dat niet alleen grote-, maar ook kleine sportverenigingen kunnen moderniseren. Wij geloven er zelfs in dat een SaaS full colour scorebord beschouwd kan worden als een inkomstenbron in plaats van een grote investering en dus voor iedere club haalbaar is. 

Q-lite-Grafische-full-colour-scoreborden-grondplaat

 

Extra service voor de sportclubs

Naast de installatie en standaard service voor full colour scoreborden, wil Q-lite meer betekenen voor de sportclubs. Daarom gaan we op drie vlakken een meerwaarde creëren:

1. Sponsorwerving
Op basis van sponsorwerving wil Q-lite een helpende hand toereiken voor advertenties op de full colour scoreborden. Door de ervaring in reclameborden en de kennis van exploitatie van advertenties, kan Q-lite voor iedere club een lucratief terugverdienmodel opstellen, in samenwerking met clubs.

2. Financieel
Niet iedere vereniging wil of kan het volledige aankoopbedrag ineens betalen, hier heeft Q-lite een oplossing voor gevonden in de vorm van het Scorebord as a Service model. Op deze manier gaan de extra inkomsten gelijk lopen met de uitgaven.

3. Ontzorging voor iedere club
Kleine aanpassingen kunnen een groot prijs- en kwaliteitsverschil betekenen bij deze technisch complexe producten. Door onze expertise en ervaring, kan Q-lite het ideale product adviseren voor elke situatie. Door Q-lite’s complete begeleiding, hoeft u zich niet te verdiepen in productspecificaties. Zo worden miskopen voorkomen en blijft er voor de club meer tijd over om zich te focussen op haar kerntaken en het doel van het LED-scorebord; meer beleving op en rond het veld creëren, de score tonen en sponsoren in de kijker zetten.

4. Eenvoudige software
De mogelijkheden met een full colour scorebord zijn eindeloos, mede door de gespecialiseerde, eenvoudige software. Deze softwarepakketten zijn makkelijk aan te sturen door middel van bijvoorbeeld een draadloze app. De verantwoordelijke binnen de club kan dus alles controleren via zijn mobiele telefoon, zonder zich er verder in te moeten verdiepen!

IMG_4209-Medium


Conclusie

Het SAAS model zorgt ervoor dat een sportclub de maximale meerwaarde kan halen uit een digitaal scorebord en dit zonder risico. Kortom volledige service en begeleiding, waardoor je als club kunt focussen op de toekomst zonder zorgen!

Heeft u interesse in Q-lite scoreborden? Neem dan contact op met één van hun marktexperts:
Dick van den Bogert / dick.van.den.bogers@q-lite.com / +31 6 11 73 04 24
Job Laurijssen / job.laurijssen@q-lite.com / +32 498 87 30 21

DOWNLOAD HIER DE PRODUCTBROCHURE VAN DE DIGITALE SCOREBORDEN VAN Q-LITE


Bekijk hieronder de ervaring van Frank van Heusden, voorzitter van S.V. Kampong

Deel dit artikel op social media
Q-lite
Q-lite
Baarle-Hertog (België)
Ontdek Q-lite

Gerelateerde artikelen