Home  >   Agenda  >   Football Marketing Forum 2023

Football Marketing Forum 2023

3 oktober 2023

Tubeke (België)
Rue de Bruxelles 480 • 1480 Tubeke • België
Info

Ook dit jaar organiseert de KBVB een Football Marketing Forum. Dat vindt plaats op dinsdag 3 oktober in het Proximus Basecamp in Tubeke. Het thema dit jaar: transformatie. Laat je inspireren door hoofdrolspelers in de voetbal- en marketingwereld en ga nadien met hen in discussie.

Ondernemers en voetbalclubs mikken vaak op hetzelfde doel: fans creëren. Een achterban die een connectie heeft met je product en die dat met overtuiging toont aan de buitenwereld. Daarom trekt de Koninklijke Belgische Voetbalbond al jaren voluit de marketingkaart. Na onze succesvolle eerste editie in 2022, staat er ook dit jaar een nieuwe editie van het Football Marketing Forum op het programma.

Op dinsdag 3 oktober geven we jou opnieuw de kans om kennis te maken met de beste strategische campagnes, de strafste sponsordeals en de meest boeiende commerciële verhalen uit de voetbalwereld. Versterk je netwerk en ga in gesprek met professionals uit de business. Nationaal en internationaal. Dit jaar draait alles rond het topic ‘transformatie’.

In de unieke setting van het Proximus Basecamp in Tubeke brengen we clubs, federaties, agentschappen, sponsors en merken samen voor een nooit eerder geziene conferentie.

Je één dag lang laten inspireren door topcases en wereldspelers in de voetbal- én marketingsector?

Blokkeer dinsdag 3 oktober in je agenda en bestel hier al je tickets.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 200 deelnemers!

 

Deel dit evenement op social media